Trage wegen Lembeke

De trage wegen in Lembeke wachten op uitvoering. De actieplannen zijn opgemaakt, enkel moet de gemeente nu in gang schieten. Nu de zomer weer nadert is dit een geschikt actiepunt. En als de gemeente echt fietsgemeente wil worden zal er wel iets moeten gebeuren.

Op het kaartje geven we enkele van de tientallen wegen en wegels die verbeterd, aangepast, aangelegd of in ere hersteld kunnen worden.

Bevoegdheden: 

Bevoegdheden

Groen KLB zet campagne trage wegen in hogere versnelling
Trage wegen zijn schitterende voet- en fietspaden. De verkeersveiligheid vergroot erdoor en ze zetten mensen aan tot fietsen en wandelen.

Actueel

heihoek vernieuwing

In deze legislatuur hechtte Samen veel belang aan de Heihoek in Lembeke. Terecht. Want op zomerse dagen kan het er zeer druk zijn. En de verlichting liet er te wensen over. En de parkeerdruk was soms niet te harden. 

Dus heraanleg van de parking in de bossen. Te ver voor de handelszaken maar welgekomen voor sporters die er hun auto achterlaten tijdens het joggen of fietsen. En...

Persconferentie van Cd&V, NVA, Groen en onafhankelijken in Kaprijke op 29 juni 2018.

Op de foto onze actie voor trage wegen en onze drie kandaten Lynsey Steyaert die op de tweede plaats staat, Marianne De Groote en Martina De Witte.

 

Cd&V, NVA, Groen en onafhankelijken gaan gezamenlijk naar de verkiezingen. Vandaag presenteren wij...

Groen KLB hekelt besluitvorming over oud-Rustoord Sint Jozef in Lembeke

Dinsdagnamiddag 17 april zette de OCMW voorzitter van Kaprijke zijn handtekening onder documenten om 36 assistentiewoningen te bouwen op de site van het oud rustoord Sint Jozef in Lembeke.

Groen Kaprijke-Lembeke-Bentille is niet te spreken over de procedure van besluitvorming, de datum  ervan, de...